User Tag List

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 21 to 40 of 42

Thread: Report all bugs/problems/suggestions here!

  1. #21
    If in doubt, boost it out Paullus's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Toowoomba, QLD
    Posts
    555
    Thanked
    32
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Paullus View Post
    Ok I've fixed the capitalisation of MR16DDT and added ST-S to the trims.

    I've also tinkered with the cookie settings. If you are having trouble logging in (essentially locks you out) please contact me on Facebook or post in the PGA FB group.
    Anyone having issues with the cookies now that I've tinkered with the settings? My browser seems to be staying logged in since I made the changes
    Paul

    11.9@125

  2. #22
    sss4me's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    griffith nsw
    Posts
    555
    Thanked
    66
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    be good if the "insert image" from peoples photos made pictures a little big bigger, like say photobucket does. fries what your upsize!
    quality is remembered long after price is forgotten

  3. #23
    If in doubt, boost it out Paullus's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Toowoomba, QLD
    Posts
    555
    Thanked
    32
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by sss4me View Post
    be good if the "insert image" from peoples photos made pictures a little big bigger, like say photobucket does. fries what your upsize!
    Que?

    Attachments are set at a max dimension of 800x800 and filesize of 150kB to keep storage requirements down. I could probably push the dimensions out a bit, but if there's a constant need for high res images we'll have to discuss our options, or have them hosted elsewhere e.g. imgur.

  4. #24
    Administrator Spectrix's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    555
    Thanked
    29
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I've changed the onsite attachments to a 1024 pixel limit for jpeg.
    I'd prefer we kept the images on site to ensure they remain active and if we start to push bandwidth or storage limits we can upgrade plans.


    The insert image tags themselves shouldn't have any effect on bandwidth if the photo is pre existing as it's effectively a link.

  5. #25
    DaPulsarMan90's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Noosa
    Posts
    555
    Thanked
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Who & how much is the donation to become a full member. I used to be a paid up member years ago but left about 5 years ago


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  6. #26
    If in doubt, boost it out Paullus's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Toowoomba, QLD
    Posts
    555
    Thanked
    32
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    We're still figuring out exactly what perks a VIP member gets and how long that lasts, but in the meantime you can use the Contribute button at the top of the page to make a donation and be upgraded from a Brownie to a VIP.

  7. The Following User Says Thank You to Paullus For This Useful Post:

    DaPulsarMan90 (28-10-2015)

  8. #27

    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Italy
    Posts
    555
    Thanked
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi guys, if I want to introduce my car, why I can't post a thread in project cars section?

  9. #28
    If in doubt, boost it out Paullus's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Toowoomba, QLD
    Posts
    555
    Thanked
    32
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by AlmeraGTi View Post
    Hi guys, if I want to introduce my car, why I can't post a thread in project cars section?
    There shouldn't be any issue with creating a thread in that section. Are you getting an error? Make sure you're actually going into the Members Build Threads & Introductionssub-forum, and not to the Members Area "section".
    Paul

    11.9@125

  10. #29

    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Italy
    Posts
    555
    Thanked
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Paullus View Post
    There shouldn't be any issue with creating a thread in that section. Are you getting an error? Make sure you're actually going into the Members Build Threads & Introductionssub-forum, and not to the Members Area "section".
    still have an error message when try to start a 3d in "members builds threads & introduction" sub forum

  11. #30
    If in doubt, boost it out Paullus's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Toowoomba, QLD
    Posts
    555
    Thanked
    32
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by AlmeraGTi View Post
    still have an error message when try to start a 3d in "members builds threads & introduction" sub forum
    I'm not quite sure how this is only happening to you and not others, and I can't replicate it with another account. I know I did have some issues early on when I was toying with forum URL domains and cookies and stuff. Perhaps try clearing your cache/history/cookies etc. Also when I copied text (intro thread from another vBulletin forum) from elsewhere I had issues too, like it had HTML code or an open tag and it was trying to do something else when I hit post. Try a test post with a few words first?

    If all else fails I'll create a thread and change ownership to you.

  12. #31

    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Italy
    Posts
    555
    Thanked
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ok ,now I posted a first message, pls you can change the title to "My almera N15 GTI" ?

  13. #32
    SSS_Hoon's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    West Sydney
    Posts
    555
    Thanked
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok, not sure if correct section. Or if ita just my phone being a twat. But where is the forced/boosted section gone?

  14. #33
    If in doubt, boost it out Paullus's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Toowoomba, QLD
    Posts
    555
    Thanked
    32
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    It's in Engine & Gearbox Specific
    Paul

    11.9@125

  15. The Following User Says Thank You to Paullus For This Useful Post:

    SSS_Hoon (02-12-2015)

  16. #34
    SSS_Hoon's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    West Sydney
    Posts
    555
    Thanked
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ah so it is, looked everywhere but there lol.

  17. #35
    If in doubt, boost it out Paullus's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Toowoomba, QLD
    Posts
    555
    Thanked
    32
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    No worries. I'm not sure if that will be the final place for it but it seemed the most logical at the time
    Paul

    11.9@125

  18. #36
    SSS_Hoon's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    West Sydney
    Posts
    555
    Thanked
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Is it not setup to upload pics from mobiles?

    Only gave me the option to take a pic not select from my gallery. Samsung s5.


    Unless i was doing it wrong.

  19. #37
    SSS_Hoon's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    West Sydney
    Posts
    555
    Thanked
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Is it not setup to upload pics from mobiles?

    Only gave me the option to take a pic not select from my gallery. Samsung s5.


    Unless i was doing it wrong.


    I figured it out, need to select documents, then can select the image gallery from there.
    Last edited by SSS_Hoon; 02-12-2015 at 10:15 PM.

  20. #38
    Leroy Peterson's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Melbourne
    Posts
    555
    Thanked
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trying to post a reply to a thread and keep getting the 404 Forbidden page...
    Also is PGA not on Tappatalk anymore?

    Thread: http://pulsar.org.au/forums/showthre...=3249#post3249

  21. #39
    If in doubt, boost it out Paullus's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Toowoomba, QLD
    Posts
    555
    Thanked
    32
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Leroy Peterson View Post
    trying to post a reply to a thread and keep getting the 404 Forbidden page...
    Also is PGA not on Tappatalk anymore?

    Thread: http://pulsar.org.au/forums/showthre...=3249#post3249
    I'll fix the Tapatalk issue shortly.

    As for the 404, I've had similar issues when I've copied and pasted text/tables etc from another source and I think there was code in the text which prevented the post from going through. What were you trying to post? Possible to get a screenshot?

  22. #40
    Leroy Peterson's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Melbourne
    Posts
    555
    Thanked
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oh, I can see this on tappatalk now...
    Yeah it was a link to vicroads, I didn't try posting without the link. Will give it a shot

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •